020 155 2010 saku.lukkala@copla.fi

Copla Oy on kokenut rakennuskonsultti, jonka ydinosaaminen on rakennustekninen-, sähkötekninen- ja LVIA-valvonta

Olemme tarpeen mukaan projektin pääkonsultti tai alikonsultti. Toimimme pääasiassa alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Copla Oy on rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita korjausrakentamisen projekteihin alusta loppuun saakka. Ydinosaamistamme on korjausrakentamisen suurien ja pienien projektien rakennustekninen-, sähkötekninen ja lvia-valvonta. Toteutamme laadukasta rakennesuunnittelua ja lvia-suunnittelua pääkonsulttina tai alikonsulttina.

Asiakkaitamme ovat suuret rakennusyhtiöt, isännöitsijät ja yksityiset rakennuttajat.

Toimintamme lähtökohtana on asiakaslähtöinen asenne sekä luotettava, laadukas ja puolueeton toiminta. Toteutamme toimeksiannot joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Menestyksemme perustuu yrityksen jatkuvaan ja määrätietoiseen kehittämiseen.

RALA- sertifikaatti myönnettiin Copla Oy:lle vuonna 2015. Kaikki konsulttipalvelut ovat sertifioinnin piirissä ja viimeisin auditointi on tehty 5.9.2019.

Olemme Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen ja mukana tilaajavastuu.fi palvelussa. Vuonna 2017 liityimme jäseneksi Helsingin seudun kauppakamariin. Kauppakamariverkon jäsenprofiilimme voit käydä katsomassa täältä jäsenprofiili Copla Oy.

Olemme osakkaina KT Kuntotutkimus Oy:ssä, jonka erikoisosaamista ovat haitta-aine- ja kuntotutkimukset. Mikäli haluat lisätietoa asbestista, niin kannattaa käydä katsomassa missä kiinteistössänne voi olla asbestia, www.asbesti.info.

Olemme vuosien varrella toimineet osakkaina alan yrityksissä ja joka on osaltaan kehittänyt toimintaamme siihen missä olemme nyt. Pyrimme jatkuvasti verkostoitumaan ja luomaan uusia liiketoiminta mahdollisuuksia. Laadunhallintajärjestelmä kattaa koko yrityksen toiminnan. Järjestelmä on dokumentoitu, sitä ylläpidetään ja sen toimivuutta sekä vaikuttavuutta arvioidaan jatkuvasti.

DocStarter

Uusimpana palveluna olemme tuoneet markkinoille oman DocStarter sovellusohjelman, jolla laaditaan automaattiseen menetelmään perustuen asiakirjoja. Liiketoiminnallisesti pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaammin ja tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa. Lisätietoa löytyy ohjelmiston omilta www-sivuilta osoitteesta https://www.docstarter.pro/.

Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää yrityksemme laatua ja tehostaa toimintaamme teknologiaa hyödyntäen. Toiminnanohjaukseen, taloushallintoon ja laatujärjestelmään ovat vakiintuneet järjestelmät ja prosessit, joilla yritys pystyy saavuttamaan kestävää kilpailuetua.

Ympäristösuunnitelma

Copla Oy on ottanut vuonna 2018 käyttöön ympäristösuunnitelman (ks. tiivistelmä), jonka tarkoitus on kehittää kokonaisvaltaisesti yrityksen toimintaa ympäristönsuojelun edistämiseksi. Ympäristösuunnitelma koostuu katsauksesta yrityksen ympäristöasioiden nykytilaan, sekä toimenpidesuunnitelmasta ympäristötehokkuuden ja ympäristöjärjestelmän kehittämiseksi. Ympäristösuunnitelman laati Lucrativo Oy, jonka tiimillä on monialainen ammattitaito.

LuotettavaKumppaniyritys

Copla Oy
Ruosilankuja 3 A
00390 HELSINKI

020 155 2010
info(at)copla.fi