020 155 2010 info@copla.fi

Näin uuden vuoden ensimmäisellä viikolla haluamme luoda pienen katsauksen menneeseen vuoteen. Vuosi 2020 oli varmasti meille jokaiselle hyvin poikkeuksellinen vuosi, mutta poikkeustilanteesta huolimatta mukaan on mahtunut myös paljon iloa ja onnistumisia.

Kuten lähes kaikilla muillakin aloilla, vallitseva koronapandemia toi vuonna 2020 muutoksia ja haasteita toimintaamme. Vakavan tilanteen vuoksi turvauduimme työssämme entistä laajemmin etätyöhön ja etäkokouksiin sekä panostimme suojautumiseen. Nykyaikaisten työvälineidemme ansiosta etätyöhön ja
-kokouksiin siirtyminen sujui kuitenkin varsin mallikkaasti, ja pystyimme palvelemaan asiakkaitamme aiempaan tapaan ketterästi ja ammattitaitoisesti.

Vuoteen 2020 mahtuikin suuri määrä mielenkiintoisia projekteja, ja vuoden aikana saimme toivottaa tiimiimme tervetulleiksi myös useita uusia ammattitaitoisia työntekijöitä. Vaikka etätyö onkin rajoittanut sosiaalisia kontakteja, työilmapiirimme on pysynyt erittäin hyvänä myös tänä poikkeusvuotena.

Yksi yrityksemme vahvuuksista on jo pitkään ollut työn automatisointi ja tehokas dokumentaatio, ja näitä asioita olemme vieneet vielä eteenpäinkin vuoden 2020 aikana. Olemme tuoneet lukuisia uusia ominaisuuksia kehittämäämme asiakirjaohjelmistoon DocStarteriin, jota käytämme itsekin aktiivisesti toiminnassamme. Myös DocStarter-tiimimme on saanut rutkasti vahvistusta, sillä saimme tiimiimme vuonna 2020 kolme uutta ammattilaista.

Myös ympäristöasiat ja kestävä kehitys ovat edelleen olleet vahvasti läsnä toiminnassamme, ja nämä ovatkin yrityksellemme äärimmäisen tärkeitä asioita. Ympäristösuunnitelma yrityksellämme on ollut käytössä jo vuodesta 2018, ja vuonna 2020 loimme yrityksellemme kestävän kehityksen ohjelman. Kestävän kehityksen ohjelmamme perustuu Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteisiin, joiden edistämiseen me Coplalla olemme sitoutuneita. Voit lukea lisää kestävästä kehityksestä sivujemme Yritys-osiossa.

Aivan erityistä ylpeyttä saimme tuntea, kun syyskuussa 2020 Copla sai kunnian olla ensimmäinen rakennusalan konsulttiyritys, jolle myönnettiin RALA-Ympäristösertifikaatti. Laadukkaan toiminnan takeina yrityksellämme on lisäksi myös RALA-sertifikaatti sekä Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -sertifikaatti.

Hyvin poikkeuksellisista ajoista huolimatta vuotemme on ollut siis myös menestyksekäs ja varsin onnistunut. Vielä lopuksi haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ja toivottaa onnea ja menestystä uuteen vuoteen 2021!