020 155 2010 info@copla.fi

Usein kiinteistö- ja rakennusalalalla on tultu jälkijunassa, mutta me Coplalaiset olemme päättäneet, että rakennusalan on otettava täysi hyöty irti digitaalisista työkaluista. Seuraavassa lyhyt esittely käyttämistämme digitaalisista työkaluista:

DocStarter: on työkalu, joka automatisoi asiakirjatuontantoa. DocStarter tekee erilaisten rakennusasiakirjojen tuottamisen todella tehokkaaksi. Työselostukset, valvontamuistiot, tarjoukset, kilpailutusasiakirjat syntyvät DocStarterin avulla nopeasti ja virheettömästi. Laaja asiakirjamallien tietokanta yhdistettynä DocStarterin ainutlaatuiseen menetelmään takaavat meille korkealaatuiset asiakirjat heti tarjouksista alkaen luovat ammattimaista yritysmielikuvaa heti asiakassuhteen ensimetreiltä. Mikä parasta: tekstin käsittelyyn kuluu huomattavasti vähemmän aikaa! Näin voimme tarjota huikeaa laatua, sekä kilpailukykyisiä hintoja asiakkaillemme ja silti tehdä kannattavaa liiketoimintaa!

Office 365: Microsoftin Office tuoteperhe tarjoaa meille loistavan yrityskäyttöön tarkoitetun yleisinfran. Pakettiin kuuluvat Officen työkalut ja erityisesti yhteistyössä DocStarter-ohjelmiston kanssa yhteistyössä Word on päässyt todelliseen tehokäyttöön yrityksessämme. Paketista löytyvät myös sähköposti/kalenteri -työkalu Outlook ja etäpalaverihin Skype. Tallennustilaa projektitiedoille löytyy myös Sharepoint-järjestelmästä.

AutoCad: AutoCad suunnitteluohjelmistolla suunnittelemme ja piirrämme korjausrakentamiseen liittyviä lvi-, iv- ja kvv-suunnitteluun liittyviä toimeksiantoja. Tuloksena on helppolukuisia ja ymmärrettäviä pohjapiirrustuksia käytännön rakennustyötä varten, joissa on otettu huomioon kaikki rakennusmateriaalien fyysisistä ominaisuuksista lähtien. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!