020 155 2010 info@copla.fi

Insinööritoimisto Taskinen & Eiskonen Oy:n elämää jatkaa Copla Oy Helsingissä Ruosilankuja 3:ssa. Insinööritoimisto Taskinen & Eiskonen on vanha ja perinteikäs suunnitteluyhtiö, joka on ollut mukana suunnittelemassa useita upeita kohteita Suomessa. Yhtiö on ollut mukana uudissuunnittelemassa ja korjaussuunnittelemassa muunmuassa Antilooppi-korttelia, Kluuvin Kauppakeskusta Aleksanterinkadulla ja Esplanadilla useita kohteita. Yhtiö voitti muunmuassa vuonna 1977 “Vuoden betonirakenne” -palkinnon Lahden urheilukeskuksen pääkatsomosta.

 

Taskisen ja Eiskosen vanhat vetäjät ovat siirtyneet eläkkeelle ja toimintaa jatkaa Copla Oy, joka on hankkinut yhtiön osakekannan ja omistusoikeuden vanhoihin suunnitteluaineistoihin. Myös Copla Oy on kunnostautunut useiden Helsingin arvokiinteistöjen korjaussuunnittelijana ja rakennusvalvojana. Katso referenssit klikkaamalla!

 

 

Copla Oy:n varastosta löytyvät Insinööritoimisto Taskinen & Eiskosen suunnittelumateriaalia runsainmitoin digitaalisina ja paperisina arkistoituita. Copla Oy myy aineistojen käyttöoikeuksia tarvitsijoille ja suunnittelee yhteistyössä asiakkaan kanssa uusia korjaustoimenpiteitä tarvittaessa.

Ota kernaasti yhteyttä korjausrakentamisen asiantuntijaan!